restaurant Conacul Romanesc Decebal

Restaurant Conacul Romanesc Decebal situat pe unul din cele mai impozante bulevarde ale Bucurestiului, va ofera confortul, intimitatea si servicii excelente, pentru a savura preparate delicioase din meniul cu specific romanesc si international. Aici este locul unde va puteti petrece timp cu familia sau prietenii, intr-o atmosfera cu iz interbelic, galanta, plina de rafinament.

Meniu romanesc si international

Bucurati-va de o calatorie culinara la Restaurant Conacul Romanesc! Portii generoase de preparate traditionale, fripturi suculente, paste, burgeri, salate proaspete si deserturi fine. Va asteapta o experienta culinara autentica!

Meniul Zilei

In fiecare zi, intre orele 12:00 – 16:00, la Conacul Romanesc puteti comanda Meniul Zilei!

Ciorba, felul principal, garnitura si salata – toate sunt pregatite cu pasiune din ingrediente proaspete si de cea mai buna calitate. Bucatarii nostri pregatesc fiecare preparat cu maiestrie si dragoste. Bucurati-va de gustul retetelor autentice, la Conacul Romanesc!

Platourile Conacului Romanesc

Platourile cu delicatese romanesti si internationale, sunt preferatele clientilor pofticiosi.  Fie ca organizati evenimente de familie (aniversari, petreceri de copii) sau va intalniti cu prietenii, platourile sunt alternativa cea mai buna, pentru a satisface gusturile grupului.

RECOMANDARI DIN MENIU

  • Platou La Conac (2 pers) 115 LEI

    (ceafa de porc - 200gr, piept de pui – 200gr, mici – 2buc/160gr, carnati – 200gr, cartofi prajiti – 400gr, mustar, salata de muraturi asortate 150gr —1.350gr)

  • Snitel “La Conac” servit cu cartofi prajiti si branza rasa 47 LEI

    (la alegere porc sau pui – 250gr, fulgi porumb, faina, pesmet, ou, telemea de vaca, cartofi – 250gr - 500gr)

  • Oala bunicii 51 LEI

    carne de porc si carnati la garnita – 300gr, mamaliga, muraturi asortate - 650 gr)

Vrei sa rezervi o masa? Scrie-ne sau suna!

deschis 12:00 – 23:00

Adresa: Bd. Decebal, nr. 12, Bucuresti