Evenimente Conacul Romanesc Decebal

Restaurant Conacul Romanesc Decebal situat pe unul din cele mai impozante bulevarde ale Bucurestiului, va ofera confortul, intimitatea si servicii excelente, pentru a savura preparate delicioase din meniul cu specific romanesc si international. Aici este locul unde va puteti petrece timp cu familia sau prietenii, intr-o atmosfera cu iz interbelic, galanta, plina de rafinament.

Evenimente

Restaurant Conacul Romanesc: Un loc fermecator, unde fiecare eveniment devine o poveste unica. Cu o terasa primitoare si spatii de joaca pentru cei mici, oferim siguranta si distractie, lasandu-va sa savurati momente speciale in tihna. Indiferent daca este vorba despre un botez, o zi de nastere sau o petrecere corporate, ne asiguram ca fiecare detaliu este impecabil. Va invitam sa creati amintiri de neuitat intr-o atmosfera plina de farmec la Restaurantul Conacul Romanesc!

Cununie civila

Va invitam intr-o calatorie a inimii, unde fiecare privire, fiecare atingere sunt momente de poveste. Intr-un cadru idilic si intim, veti sarbatori cununia civila intr-un mod cu totul special. Echipa noastra pasionata va ghida fiecare detaliu, transformand aceasta zi intr-o amintire fermecatoare. La Conacul Romanesc, fiecare privire si fiecare zambet devin parte a unei povesti de iubire unice si vesnice. Bucurati-va de magia fiecarui moment!

Botez

Fiecare botez este o poveste desprinsa din basme la Conacul Romanesc, unde fiecare detaliu este impletit cu dragoste si bucurie. Copiii, imbracati in inocenta si zambet, devin protagonistii acestei povesti fermecate. Ne asiguram ca fiecare moment este perfect orchestrat, transformand botezul intr-o amintire de neuitat pentru intreaga familie. La Conacul Romanesc, fiecare botez devine o experienta plina de magie, iar fiecare suflet mic este inconjurat de iubire si binecuvantari intr-un cadru de poveste.

Petreceri pentru copii

La Conacul Romanesc, sarbatorim bucuria copilariei prin petreceri pline de amuzament si zambete. Cu cele 3 zone de joaca si relaxare, adaptate pentru fiecare grupa de varsta, copii descopera aventura intr-un mod distractiv. Parintii sunt mereu alaturi, asigurandu-se ca cei mici se distreaza in siguranta. Meniurile noastre special create pentru copii aduc o explozie de arome si culori, transformand masa intr-o experienta gastronomica plina de surprize. La Conacul Romanesc, fiecare petrecere pentru copii devine o calatorie intr-o lume fermecata, unde imaginatia prinde viata si amintirile devin nepretuit

 

Aniversari

La Conacul Romanesc, fiecare aniversare este un capitol de poveste, scris cu eleganta si bucurie. Cu un ambient plin de rafinament si meniuri culinare deosebite, transformam fiecare moment intr-o experienta memorabila. Indiferent daca sarbatoriti o aniversare intima sau un eveniment grandios, va oferim un cadru perfect pentru a va bucura de magia zilei. Atmosfera noastra calda si serviciile impecabile contribuie la crearea unor amintiri de neuitat. La Conacul Romanesc, aniversarile devin momente autentice, pline de zambete si emotii. Haideti sa sarbatorim impreuna si sa facem ca fiecare aniversare sa fie o poveste frumoasa scrisa in inimile voastre!

Evenimente corporate

La Conacul Romanesc Decebal, organizarea petrecerilor corporate devine o experienta autentica. Oferim un cadru specific romanesc, imbinat cu o experienta culinara si culturala autentica. Indiferent de evenimentul pe care il organizati, va garantam ca meniul nostru si atmosfera reflecta autenticitatea si bogatia bucatariei si culturii romanesti si internationale. Alegeti Conacul Romanesc Decebal pentru petreceri corporate pline de farmec si rafinament!

Contacteaza-ne

deschis 10:00 – 23:00

Adresa: Bd. Decebal, nr. 12, Bucuresti